Write a comment

La data de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au reținut trei localnici, în vârstă de 18, 25, respectiv 41 de ani. Persoanele în cauză sunt cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

În fapt, cei trei sunt bănuiți că, în perioada 02 – 08 februarie a.c., ar fi pătruns în mai multe rânduri într-o anexă a unui local din orașul Dumbrăveni, de unde ar fi sustras 19 sticle cu băuturi alcoolice dar și 20 de kg de carne. Valoarea prejudiciului se cifrează la 2.411 lei.

Mai mult, cei doi tineri cu vârste de 18 și 25 de ani se aflau sub măsura controlului judiciar după ce, la începutul lunii ianuarie a anului în curs, ar fi sustras bunuri dintr-o locuință de pe raza localității de domiciliu.

La data de 10 februarie a.c., față de cei trei bărbați s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest