Write a comment

Polițiștii sibieni caută un adolescent în vârstă de 17 ani a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată la data de 17 februarie.

Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

La data de 17 februarie a.c., prin S.N.U.A.U. 112, mama unui adolescent în vârstă de 17 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 15 februarie a.c., fiul său, SELEVĂRDEANU GEORGE RĂZVAN, în vârstă de 17 ani, domiciliat în localitatea Rășinari, a plecat de pe raza comunei într-o direcție necunoscută. Nu a mai revenit la domiciliu!

Semnalmente: înălțime 1,70 - 1,75 m, greutate 65 kg, păr scurt, fir drept, de culoare blond, ochi verzi.

Obiecte vestimentare: pantaloni blue - jeans de culoare albastru deschis, hanorac din material textil de culoare gri, geacă de culoare neagră din piele, pantofi sport din pânză de culoare neagră.

Semne particulare: un tatuaj pe antebrațul stâng sub forma unui cap de leu; un tatuaj pe piept sub forma unei coroane; un tatuaj pe antebrațul drept, format din mai multe cuvinte; un tatuaj pe unul din membrele inferioare, respectiv pe gambă (fără a se cunoaste care anume), format din trei steluțe.

Prezintă o cicatrice în zona capului, între sprâncene.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest