Write a comment

În cursul zilei de 10 martie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Vurpăr.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție.

În fapt, la data de 7 martie a.c., în jurul orei 07.30, bărbatul și-ar fi agresat concubina, în vârstă de 30 de ani, la domiciliul acesteia, în aceeași localitate, lovind-o cu pumnii. În urma agresiunii, femeia a necesitat 3 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii care au intervenit în sprijinul femeii agresate, au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de violență domestică și au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 20.00, bărbatul s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 100 m față de locuința femeii, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu.

În aceste condiții, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție.

La data de 10 martie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Mârșa, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Tânărul este bănuit că, la data de 8 martie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla în municipiul Sibiu, la intersecția dintre Calea Dumbrăvii cu strada Mărăști, ar fi lovit un sibian și i-ar fi sustras portofelul.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, presupusul autor al faptei a fost identificat și reținut 24 de ore pe bază de ordonanță. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

La data de 10 martie a.c., polițiștii Birouluide Investigații Criminale Mediaș au reținut un localnic în vârstă de 19 ani, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Medieșeanul este bănuit că, în zilele de 18, respectiv 21 februarie, împreună cu alți doi medieșeni, reținuți și plasați ulterior sub control judiciar, ar fi pătruns în incinta a două societăți comerciale de pe raza municipiului Mediaș, de unde ar fi sustras cabluri din cupru în valoare de 6.000 de euro.

Față de presupusul autor, polițiștii au aplicat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

 

 foto: ziare.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest