Write a comment

MMMMM

În cursul zilei de 17 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, au desfășurat activități specifice pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit în zona municipiului Mediaș.

În urma controalelor efectuate în piețele agroalimentare din municipiul Mediaș și comunele limitrofe, polițiștii sibieni au depistat mai mulți comercianți care păstrau produsele în condiții improprii, comercializau produse expirate sau... nu eliberau bon fiscal.

În această conjunctură, reprezentanții a 8 societăți comerciale au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 41.500 de lei, cu această ocazie fiind confiscate și 172 de kg carne de pasăre cu termen de valabilitate expirat sau neafișat.

Totodată, s-a dispus măsura ridicării în vederea confiscării a sumei de 1.955,85 de lei, nefiscalizată. În timpul desfășurării activităților au fost identificate și sancționate contravențional 7 persoane care au încălcat prevederile ordonanțelor militare referitoare la restricționarea circulației, valoarea sancțiunilor ridicându-se la suma de 27.500 de lei.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest