Write a comment

sas

În seara zilei de 20 aprilie a.c., în jurul orei 19,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au fost solicitați să intervină pe strada 1 Decembrie, din orașul Copșa Mică, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai multe persoane.

Potrivit informațiilor oficiale, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști, inclusiv din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov și polițiști locali.

Cu această ocazie s-a constatat că, în cursul serii, pe stradă, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, între mai mulți localnici, 9 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 – 45 de ani, a izbucnit un scandal, cei implicați agresându-se reciproc.

Din fericire, nicio persoană nu a necesitat intervenția echipajelor medicale.

În urma discuțiilor purtate cu localnicii, forțele de intervenție au restabilit ordinea publică, cei implicați părăsind zona în scurt timp.

În prezent, se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Demn de precizat, în ultimele 2-3 zile, în mai multe localități, inclusiv în București, forțele de ordine au fost nevoite să intervină în situații similare, unele, însă, marcate de mult mai multă violență!

 

 

foto: ziare.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest