Write a comment

AAAPOLITIE

*La data de 8 mai a.c., în jurul orei 18.30, pe strada Marcel Iancu din orașul Cisnădie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 30 de ani.

În urma verificărilor de rigoare, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În consecință, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță. La data de 9 mai, procurorul de caz a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

 

*În aceeași seară, în jurul orei 22.00, pe raza localității Roșia, polițiștii Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr au depistat un localnic în vârstă de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Firește, pe numele tânărului s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

*La data de 9 mai a.c., în jurul orei 11.30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Șura Mică, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Alba Iulia fără a deține acest drept.

În prezent, bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

 

*În aceași zi, în jurul orei 11.15 un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Jina, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Pripon din localitatea de domiciliu fără a deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest