Write a comment

uMicrobuz

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul aceleiași nopți, persoane necunoscute au sustras un microbuz parcat în fața unui imobil de pe raza orașului Miercurea Sibiului.

 

În jurul orei 04.00, polițiștii au identificat microbuzul în cauză,... răsturnat și abandonat în afara părții carosabile, pe DJ 106F.

În urma investigațiilor, polițiștii au constatat următoarea stare de fapt:

În noaptea de 30/31 mai a.c., în jurul orei 03.30, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Miercurea Sibiului, ar fi sustras autovehiculul în cauză și, în timp ce gonea pe DJ 106F, spre localitatea Gârbova din județul Alba, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul a părăsit locul producerii evenimentului. A fost, însă, identificat și depistat de polițiști la domiciliu, în jurul orei 05.00.

De asemenea, din verificări a rezultat că persoana în cauză nici măcar nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât tânărul a suferit vătămări corporale în urma producerii evenimentului rutier, polițiștii au solicitat intervenția unui echipaj medical care, ulterior, a transportat rănitul la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, respectiv furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest