Write a comment

minorvolan

La data de 2 iunie, în jurul orei 2300, Poliția Orașului Avrig a fost sesizată despre faptul că pe str. Eroilor din orașul Avrig, un autoturism care rula cu viteză a tamponat alte două autoturisme parcate.

Între timp, ocupanții acestuia și conducătorul auto au fugit, abandonând autoturismul chiar acolo.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au identificat autoturismul abandonat pe carosabil, iar în urma cercetărilor, au stabilit că acesta a fost condus de un minor în vârstă de numai 16 ani, domiciliat în Avrig. Firește, adolescentul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Minorul nu a fost găsit la domiciliu, iar în acest sens au fost contactați telefonic membrii familiei, fiindu-le adus la cunoștință despre aspectele legate de incidentul petrecut la data de 02.06.2020 și de asemenea, să se prezinte la sediul Poliției Orașului Avrig, alături de minor pentru continuarea cercetărilor.

În prezent, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis (art. 335 alin. 1 Cod Penal) și distrugere ( art. 253 alin. 1 Cod Penal).

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Avrig.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest