Write a comment

ARESTATTTT

Trei persoane sunt cercetate penal pentru amenințare și lovire sau alte violențe! Potrivit informațiilor transmise de IPJ Sibiu, pentru doi dintre suspecți s-a dispus deja măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Suspecții au amenințat și agresat un bărbat, fără motiv, pe stradă, în localitatea Poplaca.

La data de 13 iunie, în jurul orei 2055, ca urmare a unui apel 112, Secția nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr a intervenit în localitatea Poplaca unde, în urma unei altercații, o persoană a fost agresată, fiind inconștientă pe partea carosabilă.

 

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de poliție, din primele cercetări fiind stabilit că trei bărbați, în vârstă de 57 de ani, 35 de ani și 31 de ani, membrii ai aceleiași familii, în timp ce se aflau în incinta unui magazin din Poplaca, aparent fără nici un motiv, au agresat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din aceeași localitate. Victima a fost lovită brutal cu pumnii și picioarele, până când bărbatul a rămas inconștient pe jos.

 

Victima a fost transportată la U.P.U. Sibiu.

 

Nu s-au lăsat! În timp ce polițiștii desfășurau activități specifice de cercetare la fața locului, aceeași trei bărbați i-au adresat amenințări unui alt localnic, polițiștii intervenind prompt și solicitând totodată, intervenția polițiștilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale („mascați”), având în vedere că doi dintre bărbați aveau asupra lor obiecte contondente (bâte).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest