Write a comment

BANIIIIID

CÂND TE „JOCI” ȘI VIAȚA, DESTINUL ȘI DORINȚA DE A MUNCI A CUIVA... PRIMEȘTI ȘI... „RĂSPLATA” PE MĂSURĂ!

La data de 17 iunie a.c., D.I.I.C.O.T., Biroul Teritorial Sibiu și polițiștii sibieni de investigare a criminalității economice, delegați în cauză, au efectuat 39 de percheziții domiciliare în județele Sibiu (37), Teleorman(1) și Hunedoara(1) într-o cauză penală având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave în care sunt cercetați în acest moment 98 de suspecți persoane fizice și juridice.

 

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu au dispus reținerea pentru 24 de ore a 24 de persoane. Acestea au vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, și sunt domiciliate în județele Sibiu, Argeș, Gorj, Olt și Vâlcea.

De asemenea, față de alte trei persoane a fost aplicată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Potrivit informațiilor oficiale, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave.

Detalii: https://sibiunews.net/new/articole/12-investigatie/24412-wow-grupare-infractionala-specializata-in-inselaciuni-privind-plasarea-fortei-de-munca-destructurata-de-politistii-sibieni-si-procurorii-d-i-i-c-o-t.html

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest