Write a comment

ALCOOLEMIE

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 17.30, în localitatea Ruși, polițiștii rutieri au depistat un șofer aflat sub influența alcoolului în timp ce conducea un autoturism pe DN 14.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

În aceeași seară, în jurul orei 19.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Dorului de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Poplaca.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul de a conduce al celui aflat la volan este... suspendat.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul refuzând, însă, recoltarea probelor biologice.

În consecință, pe numele poplăceanului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest