Write a comment

 

POLITIARUT

O femeie este acum cercetată penal pentru conducere fără permis, după ce un membru al familiei i-a încredințat cu bună știință mașina.

Mia exact, la data de 9 iulie, în jurul orei 1920, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Axente Sever a oprit pentru control în trafic un autoturism care circula pe DJ 142J, în localitatea Șeica Mică.

La volanul autoturismului se afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 24 de ani, domiciliată în Șeica Mare. În urma verificărilor s-a stabilit că, de fapt, aceasta nu deține permis de conducere. Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul i-a fost încredințat de către un membru al familiei, pentru a rezolva muncile necesare la stâna familiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (fapta prevăzută și pedepsită de art. 335 alin 1 din Codul Penal) și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pe drumurile publice unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere (faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 3 din Codul Penal).

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest