Write a comment

COPILA

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de numai 13 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu. Copila ar fi luat-o într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

 

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestei minore sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

 

Concret, în cursul zilei de 3 august a.c., o femeie din municipiul Sibiu a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 1700, fiica sa GHINGA ANDREEA MARIA, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă cu intenția de a merge la un magazin din apropierea casei, fără a mai reveni.

 

Semnalmente: înălțime 1.60 cm, greutate 49 kg, fața rotundă, ochi căprui, păr șaten, lung.

 

La data dispariției purta un tricou alb cu înscrisuri de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu inscripția "tik tok" în partea din față și pantofi sport negri.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest