Write a comment

 

POLMINORA
O minoră de doar 14 ani, plecată voluntar de la domiciliu a fost găsită și încredinață familiei la doar 3 ore de la sesizarea primită prin 112.

În dimineața zilei de 17 august a.c., în jurul orei 09.40, polițiștii sibieni au fost sesizați prin apelul 112, despre plecarea voluntară de la domiciliu a unei minore, în vârstă de numai 14 ani. Mama acesteia a sesizat faptul că în seara zilei de 16 august, a plecat de la domiciliul său din Vurpăr, cu intenția de a vizita o prietenă, din aceeași localitate.

Imediat de la primirea sesizării, semnalmentele minorei au fost comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică.

În urma activităților de căutare desfășurate de către subinspector de poliție Potinteu Cătălin și agent șef adjunct Voineci Cosmin, ambii din cadrul Secției nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr, în jurul orelor 12:00, minoră a fost identificată într-un imobil din Vurpăr.

Întrucât inițial, 2 tineri care locuiau în imobilul respectiv, le-au declarat polițiștilor că nu dețin informații despre minoră, mai mult decât atât, că știu că aceasta nu mai dorește să revină acasă, polițiștii i-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.000 de lei fiecare, conform art. 2 pct. 36 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice (împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menţinerea ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori al altui organ de stat sau de a lua măsurile necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice).

Din fericire, fata nu prezenta urme de violență și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Minora găsită a fost încredințată familiei.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest