Write a comment

COVVV

În urma deciziei Grupului de Suport Tehnic pentru Gestionarea Situațiilor e Urgență generate de epidemii de a efectua verificări în localitatea Slimnic, Instiuția Prefectului Județului Sibiu informează că în cursul serii de 2 septembrie a.c. au avut loc verificări în echipe mixte de control.

Potrivit datelor publicate în 2 septembrie, în localitate erau 13 cazuri active, ceea ce înseamnă și o rată d einfecatre acre trage semnale de alarmă!

Un efectiv de 7 de polițiști din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră au fost angrenați în acțiuni punctuale de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Cu această ocazie, au fost verificate 36 de persoane și 1 societate comercială cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 21 de  mijloace de transport.

Pe linie rutieră, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 335 de lei.

În ceea ce privește acțiunile de verificare efectuate de ITM Sibiu, aceste s-au făcut în cadrul unei societăți, fără a fi identificate nereguli.

Reprezentanții DSVSA Sibiu a verificat o unitate de alimentație publică și una de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare fără a fi aplicate sancțiuni.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest