Write a comment

CAFFFF

În cursul zilei de 3 septembrie a.c., în urma activităților de investigație desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu, s-a reușit identificarea și prinderea a doi sibieni, presupuși autori ai mai multor furturi de bani din automatele de cafea.

În fapt, cei doi tineri în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, domiciliați în Marpod, respectiv Cristian, sunt bănuiți că, în perioada 21 august – 2 septembrie, ar fi forțat panourile electronice frontale a 8 tonomate de cafea, băuturi răcoritoare și produse alimentare amplasate pe raza municipiului Sibiu și ar fi sustras banii din casetele speciale, creând un prejudiciu total de 20.000 de lei.

Potrivit surselor IPJ Sibiu, față de cele două persoane cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (8 acte materiale), la data de 3 septembrie a.c., s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca dosarul penal să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și aplicare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat suspiciunea rezonabilă că cei doi ar fi săvârșit alte 5 fapte similare pe raza municipiului Sibiu și a localității Șelimbăr.

Acțiunile de documentare a întregii activități infracționale a persoanelor în cauză continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest