Write a comment

 COPIL LA VOLAN

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei... 04.00, reprezentanți ai SDEE Transilvania Sud – Punct de lucru Agnita au sesizat polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita cu privire la faptul că unul dintre stâlpii de susținere a rețelei electrice de pe raza localității Nocrich este avariat, posibil în urma producerii unui eveniment rutier.

La locul incidentului, polițiștii au găsit... un autoturism avariat în urma coliziunii cu stâlpul în cauză. în urma verificărilor de rigoare efectuate s-a concluzionat că mașina fusese sustrasă în cursul nopții de persoane necunoscute, de pe raza localității Nocrich, după ce proprietarul lăsase autoturismul descuiat și cu cheile în contact, parcat în fața casei.

În scurt timp s-a reușit depistarea a doi minori din localitate, în vârstă de 14, respectiv 17 ani, bănuiți că, în cursul aceleiași nopți, ar fi sustras autoturismul de pe raza localității de domiciliu. DE LUAT ÎN SEAMĂ: cel care a condus a fost minorul în vârstă de 14 ani.

Mai mult, în timpul desfășurării cercetării, la fața locului a venit un bărbat, tot din localitate, care a reclamat că și autoturismul său fusese sustras, după ce fusese lăsat în aceleași condiții, descuiat și cu cheile în contact.

Cei doi minori au recunoscut că ar fi sustras și... cel de-al doilea autoturism, pe care l-ar fi condus același minor până pe un câmp, unde au rămas blocați pe un dâmb de pământ. Autoturismul în cauză a fost găsit de polițiști în locul indicat de cei doi minori.

Întrucât în urma coliziunii cu stâlpul de susținere a rețelei electrice cel aflat la volan a suferit vătămări corporale, la fața locului a fost solicitat și un echipaj medical care l-a transportat pe minor la spital.

În cauză, se fac cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă. Altfel spus, pentru cei doi adolescenți… „vacanță activă”.

 

 

foto: ziare.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest