Write a comment

AAAAAACcident

La data de 15 septembrie, în jurul orei 1720, pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu s-a produs un accident rutier. Concret, un pieton a fost accidentat chiar pe trecerea pentru pietoni.

Șoferul implicat în accident NU a anunțat Poliția așa cum ar fi trebuit. Familia minorul accidentat a sesizat prin 112 Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu și a prezentat adolescentul la UPU Luther.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat conducătorul auto și au stabilit că accidentul s-a produs pe strada Șoseaua Alba Iulia, pe trecerea pentru pietoni semaforizată situată în zona complexului comercial din cartierul Turnișor. Conducătorul auto (un bărbat de 24 de ani din Vâlcea) nu a acordat prioritate de trecere minorului de 16 ani, aflat în traversare pe culoarea verde a semaforului electric, accidentându-l. Din fericire, rănile adolescentului nu au fost foarte grave.

Cum e și firesc, în continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest