Write a comment

 INCHISssss

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, domiciliat în Sibiu, a fost reținut ieri de către polițiștii Postului de Poliție Șelimbăr sub suspiciunea săvârșirii a patru fapte de lovire și alte violențe și 3 cazuri în care e acuzat pentru amenințări.

În fapt, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate ca urmare a unor sesizări formulate de o sibiancă în vârstă de 47 de ani, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în repetate rânduri, în perioada 06 – 23.09.2020, pe fondul unor discuții mai vechi, ar fi agresat fizic și amenințat victima în timp ce se aflau în grădina imobilului din Șelimbăr, unde victima domiciliază fără forme legale.

La data de 24 septembrie, s-a dispus măsura reținerii agresorului pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de luare a unei măsuri legale.

Cercetările în acest dosar continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente (art. 193 alin. 2 cod penal) și amenințare (art. 206 alin.1) cu aplicarea art.35 alin.1, toate cu aplicarea art.38 alin.1 din Cod Penal.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest