Write a comment

POOOLIIII

Un bărbat din Sibiu a sunat la 112 pentru a anunța că... recunoaște că a condus sub influența alcoolului o mașină. Mai mult, persoana a solicitat un echipaj de Poliție la domiciliu și, pentru că acesta a întârziat, s-a urcat la volan și a mers la sediul Biroului Rutier. După ce l-au testat, polițiștii au constatat că șoferul, într-adevăr, era beat.

Potrivit IPJ Sibiu, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat la locuința bărbatului, însă acesta nu se afla acasă. În schimb, prin Dispeceratul I.P.J. Sibiu, echipajul a fost direcționat spre sediul Biroului Rutier, în fața căruia se afla sibianul în cauză, acesta ajungând aici cu propriul autoturism, pe care l-a condus de pe strada Brazilor până pe Bulevardul G-ral Vasile Milea.

Așa cum informează reprezentanții IPJ Sibiu, bărbatul emana un miros puternic de alcool, testarea sa alcoolscopică rezultând într-o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, sibianul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest