Write a comment

MINORVOLAN

La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 00,15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, în timp ce se aflau în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe DN 1, în localitatea Apoldu de Sus, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism condus dinspre județul Alba.

Persoana aflată la volan nu a oprit și, urmărit de polițiști, și-a continuat deplasarea pe DN 1 până în municipiul Sibiu, pe strada Zaharia Boiu, unde mai multe echipaje de polițiști au reușit blocarea autoturismului.

Imediat după ce autoturismul a fost oprit, din acesta au coborât și au fugit... mai mulți tineri. În zonă fiind prinși și identificați ulterior cinci minori! Atenție, aceștia au vârste cuprinse între 13 și 16 ani, toți fiind domiciliați în județul Timiș.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul în cauză fusese reclamat ca sustras (mai pe românește… FURAT!) din municipiul Timișoara, în cursul zilei de 19 octombrie.

C aurmare, la nivelul I.P.J. Sibiu se fac cercetări pentru stabilirea identității persoanei care a condus autoturismul în vederea continuării cercetărilor penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Cei cinci minori urmează a fi predați polițiștilor din cadrul I.P.J. Timiș pentru continuarea investigațiilor privind sustragerea autoturismului în cauză.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest