CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 

RASPUNS

„Pentru activitățile sportive ale elevilor, Liceului Teoretic „Constantin Noica” Sibiu dispune de o sală de sport și de o curte interioară pe care este amenajat un teren dedicat și acestor activități.În această perioadă, având în vedere desfășurarea cursurilor școlare în mediul online, în cadrul școlii nu au loc nici activități sportive. Doar în sala de sport își continuă activitățile școlile sportive care au aprobare în acest sens, activitățile sportivilor legitimați fiind permise de legislația în vigoare și în această perioadă”. 

Răspunsul din partea Primăriei Sibiu l-am primit în această dimineață. Mulțumim pentru reacție, desigur, dar ne întrebăm, totuși... cum e posibil, în SITUAȚIA MUNICIPIULUI SIBIU, să fie permise activități cu copiii ÎN INTERIORUL UNEI SĂLI- A SE ÎNȚELEGE SPAȚIU ÎNCHIS?! Miercuri, rata de infectare la nivelul municipiului era 6,53/1000 de locuitori!

ȘI CUM RĂMÂNE CU PURTATUL MĂȘTII??? (TEORETIC... OBLIGATORIU...)

 DETALII: https://sibiunews.net/new/articole/12-investigatie/26261-e-pandemie-pentru-toata-lumea-sau-pe-sarite-ce-se-intampla-la-scoala-nr-9-din-municipiul-sibiu-asteptam-raspuns-de-la-primarie.html

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest