Write a comment

AUTOUTILPOM

În cursul zilei de miercuri, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au reușit identificarea și reținerea a doi bărbați, suspectați de săvârșirea mai multor infracțiuni în data de 31.10.2020.

În fapt, cei doi bărbați, în vârstă de 18 și 22 de ani, ambii din localitatea sibiană Hamba, în noaptea de 31.10.2020, ar fi sustras din fața unui imobil din Hamba un autoturism pe care l-au abandonat la aproximativ 500 metri de locuința persoanei vătămate.

Ar fi demontat apoi bornele electrice și suportul acumulatorului auto și ar fi sustras un acumulator auto montat pe un tractor parcat în fața altui imobil din Hamba.

Prin forțarea unei portiere, aceeași suspecți ar fi pătruns într-un alt vehicul parcat în fața unui imobil, încercând să-l pornească, acesta neputând fi însă sustras deoarece nu avea montat acumulator auto.

Apoi, bărbatul de 22 de ani a pătruns prin efracție în curtea unui alt imobil, iar dintr-o încăpere situată la demisol ar fi sustras cheile uneii autoutilitare, pe care ulterior, ar fi sustras-o și condus-o. La scurt timp, acesta ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe str. Hambei la intrarea în localitatea Șura Mare, unde a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac aflat pe marginea părții carosabile. Bărbatul a abandonat imediat autovehiculul; mai mult, persoana în cauză nu deține permis de conducere.

Cum era firesc, cu privire la cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, fiind cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, tentativă la infracțiunea de furt în scop de folosință, furt calificat și conducerea unei vehicul fără permis de conducere.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest