Write a comment

 ATI

Premierul Ludovic Orban: „La întâlnirile de lucru pe care le-am avut astăzi am solicitat ca echipe mixte ale Direcțiilor de Sănătate Publică, respectiv Inspecția Sanitară, și ale Inspectoratelor Județene pentru Situații de Urgență, respectiv pompierii, să efectueze, începând de mâine, o evaluare privind toate instalațiile de alimentare cu gaze pentru secțiile de terapie intensivă.

Va fi verificată si conformitatea acestora, pentru a asigura siguranța pacienților și a cadrelor medicale în cadrul secțiilor de terapie intensivă. De asemenea, am solicitat susținerea, cu toată puterea, a anchetei efectuate de Parchetul General pentru stabilirea responsabililor de tragedia care s-a petrecut la Piatra Neamț. Atât criminaliștii din cadrul Institutului de Criminalistică, cât și din cadrul Poliției, reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, precum și alți specialiști, am cerut să se implice cu toată expertiza și capacitatea pentru a identifica cât mai rapid cauzele producerii incendiului și pentru a stabili cu precizie responsabilitățile, astfel încât cei vinovați să poată să fie trași la răspundere”.

Trebuie spus că premierul Ludovic Orban a avut astăzi o întâlnire de lucru cu reprezentanții instituțiilor implicate în gestionarea situației provocate de tragedia de la Piatra Neamț și a participat la videoconferința Centrului Național de Comandă și Coordonare a Intervenției pentru a evalua situația pandemiei.

Controale ar trebui făcute, oricum, periodic și nu… așteptat doar să se întâmple ceva...

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest