CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 ARTIFFFFF

 

În ultima zi a vechiului an, 31 decembrie, polițiștii sibieni au continuat activitățile în cadrul planului național de acțiune Foc de Artificii, pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.

 

Concret, în urma investigațiilor desfășurate pe raza întregului județ, 11 persoane, sibieni, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, au fost depistate deținând și oferind spre comercializare articole pirotehnice, fără a avea însă, acest drept.

 

Este vorba despre 2 persoane depistate de către polițiștii S.A.E.S.P. în Piața Cibin din municipiul Sibiu, 6 persoane depistate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, pe strada Turnului, tot în municipiul Sibiu, și de 3 persoane depistate de către polițiștii Secției Nr. 5 Poliție Rurală Axente Sever, pe raza localității Șeica Mare.

 

Cu ocazia acțiunilor specifice, au fost întocmite 11 dosare penale având ca obiect săvârșirea infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.

 

Ca urmare, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un număr de 15.000 de articole pirotehnice, în valoare de 6.500 de lei.

 

Acțiunile polițiștilor pe această linie continuă pentru identificarea persoanelor fizice și juridice neautorizate, care desfășoară operațiuni ilegale cu articole pirotehnice.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest