CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 

 Vitezaaaa

E știut deja- la nivelul Judeţului Sibiu, viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum se menține pe primul loc în topul „negru” al cauzelor generatoare de accidente rutiere soldate cu consecințe grave. Ea, VITEZA, a contribuit la producerea, în cursul anului anul 2020, a 26 de accidente rutiere grave soldate cu decesul a 13 persoane și rănirea gravă a altor 21 depersoane.

 

În acest context, astăzi, în intervalul orar 1100 – 1300, a.c., polițiștii Serviciului Rutier Sibiu – Biroul Drumuri Naționale și Europene au organizat o acțiune fulger pe linia depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, pe DN 7, pe tronsonul cuprins între Boița și Lazaret.

În cele 2 ore în care s-a folosit aparatul de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor pe sectorul de drum menționat, polițiștii rutieri au identificat și sancționat nu mai puțin de 14 șoferi care circulau cu viteză peste limita legală.

 

Mai mult decât atât, 9 dintre vitezomani au fost amendați cu suma de 1.305 de lei fiecare și s-au ales și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile după ce au fost depistați circulând cu viteze ce au depășit cu peste 50 km/h limita maximă de viteză admisă, respectiv 70 km/h.

 

Spre exemplu, un șofer în vârstă de 49 de ani, din Făgăraș, care se deplasa spre Sibiu, a fost depistat conducând cu viteza de 129 km/h.

 

Acțiunile polițiștilor sibieni vor continua, scopul principal al activităţilor fiind prevenirea victimizării cetăţenilor prin accidente rutiere și creșterea gradului de siguranță în trafic.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest