CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 

1 copy

Vineri, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 21.40, un echipaj de jandarmerie aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Târgul Vinului din municipiul Sibiu, a observat trei tineri ce transportau un bagaj voluminos, care la vederea forțelor de ordine au manifestat un comportament... suspect.

 

Tinerii în vârstă de 14, 20 și 21 de ani din județul Sibiu au fost identificați de jandarmi. iar în urma verificărilor, a fost găsit asupra lor un aparat de sudură, cu inscripția Nordica, despre care au declarat că l-au sustras din curtea unui imobil de pe strada Moldovei din municipiul Sibiu. 

Echipajul de jandarmerie a identificat persoana vătămată, acesteia fiindu-i predat bunul sustras. Ulterior, tinerii au fost conduși la sediul Jandarmeriei Sibiu, unde au fost întocmite actele de constatare. 

Persoanele în cauză împreună cu actele de constatare au fost predate polițiștilor din cadrul I. P. J. Sibiu pentru continuarea cercetărilor.

 

Tot în acest caz, asupra tânărului în vârstă de 21 de ani, a fost găsit un plic de mici dimensiuni, în care se afla... „materie vegetală de culoare verde” (produs susceptibil a avea efecte psihoactive). 

Jandarmii au întocmit actele de constatare, care au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

 

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest