CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 1

Unde-i lege, nu-i tocmeală! Mai cu seamă când e în joc viața și sănătatea tuturor!

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 172 de forțe ale poliției și poliției locale.

În acest context, au fost verificate nu mai puțin de 985 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina. Totodată, au fost verificate 61 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 286 de mijloace de transport, din care 71 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.250 de lei, dintre care:

–                           60 de sancțiuni în valoare de 2.250 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–                           2 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii locali sibieni au verificat 226 persoane și au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii portului măștii de siguranță.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest