CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

APPP

Și în ultimele 24 de ore, s-au desfășurat ample acțiuni de verificare, cu efective mărite, în special în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului coronavirus, la activităţile de verificare participând 110 forțe ale poliției și poliției locale.

În contextul dat, au fost verificate 1.468 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 56 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 217 de mijloace de transport, din care 78 de mijloace de transport în comun.

Drept urmare, polițiștii sibieni au aplicat 63 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 de lei, dintre care:

– o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei, aplicată unei tinere în vârstă de 20 de ani, din Cisnădie, revenită din străinătate;

– 58 de sancțiuni în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–   4 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea.

Polițiștii locali sibieni au verificat 257 persoane și au aplicat 8 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurii portului măștii de siguranță.

Tot în cursul zilei de 29 ianuarie, jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse pe raza stațiunii montane Păltiniș. În urma desfășurării activităților au fost aplicate două avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest