CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

1JJJ

Sâmbătă după-amiază, mai multe echipaje de jandarmerie au fost mobilizate în zona centrului comercial din Șelimbăr și în zona centrală a municipiului Sibiu, în scopul verificării modului de respectare a măsurilor impuse în această perioadă pentru prevenirea și combaterea virusului SARS-Cov-2.

Jandarmii le mulțumesc pe aceasă cale tuturor celor care respectă măsurile dispuse de autorități și înțeleg că scopul acestora și al acțiunilor de control este limitarea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-Cov-2.

ATENȚIE: Activitățile de acest gen vor fi desfășurate în toată zona de competență, atât independent cât și în cooperare cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Jandarmeria Sibiu le recomandă cetățenilor să respecte în continuare măsurile de protecţie şi distanţare socială, iar dacă se află într-o situație dificilă sau dacă sunt martorii unor fapte antisociale, să apeleze cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest