Write a comment

retinut

La data de 22 februarie, în jurul orei 02,30, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Pădurii din municipiu a izbucnit un incendiu la un autoturism, incendiu care s-a extins și... la acoperișul unui imobil de pe strada Avram Iancu, acestea arzând în totalitate. Prejudiciul a fost estimat la suma de 25.000 de euro, autoturismul și imobilul în cauză aparținând aceleiași persoane.


Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști și pompieri, s-a concluzionat faptul că incendiul ar fi fost provocat intenționat, prin folosirea unei surse de aprindere asupra autoturismului.
În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii medieșeni, în jurul orei 06,00 s-a reușit identificarea presupusului autor al faptei, un medieșean în vârstă de 28 de ani.
Totodată, pe parcursul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, la aceeași dată, după ce a dat foc tot, în jurul orei 05,00, aceeași persoană ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un chioșc din Piața Corneliu Coposu din municipiul Mediaș.
Ca urmare, în cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, respectiv tentativă la furt calificat, iar față de medieșean s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Bărbatul urmează a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în scopul identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.
În prezent, medieșeanul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest