CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

POLLLLL

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate mai multe acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus. La activităţi au participat 131 de forțe ale poliției și poliției locale.

Astfel, au fost verificate 980 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 113 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 368 de mijloace de transport, din care 76 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 94 de sancțiuni contravenționale în valoare de 25.000 de lei.

     - 2 sancțiuni contravenționale cu avertisment aplicate persoanelor fizice pentru participarea la activități în spații pentru care s-au instituit restricții / interdicții;

–                           64 de sancțiuni în valoare de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–                           23 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind deplasarea.

Polițiștii locali au verificat 216 persoane fără a constata, însă, nereguli.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest