CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

BARAJJJ

Martie a început... sub semnul unui gest disperat la Gura Râului. Un bărbat a ales să-și pună capăt zilelor aruncându-se în gol de pe Barajul din localitate, chiar de... Mărțișor.

Nenorocirea s-a petrecut luni seara, în localitatea Gura Râului. Un bărbat din municipiul Sibiu s-a aruncat în gol de pe baraj. Trupul neînsuflețit fost găsit, însă, abia a doua zi dimineață, de un angajat de la Hidrocentrală.

Un angajat al Hidrocentralei a observat la baza barajului un bărbat care zăcea inert. Omul înfiorat a sunat imediat la 112 și a anunțat totul, spunând că bănuiește că victima ar fi decedat.

Lesne de înțeles, polițiștii și un echipaj Smurd din cadrul ISU Sibiu au sosit d eurgență dar, evident, nu s-a mai putut decât să se constate că bărbatul zăcea fără viață de ore bune. De altfel, nici nu ar mai fi avut vreo șansă de supraviețuire, având în vedere că a căzut de la cca 75 m înălțime.

S-a deschis dosar de cercetare pentru ucidere din culpă și se fac acum cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Din nefericire, avem de-a face cu al doilea caz de sinucidere în județul Sibiu, de la începutul anului.

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest