CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

POLLLLL

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 128 forțe ale poliției și poliției locale.

Astfel, au fost verificate 887 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 65 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 200 de mijloace de transport, din care 21 de mijloace de transport în comun.

 

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei, dintre care:

  • 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei. Este vorba despre două femei în vârstă de 33 de ani, din Fofeldea, respectiv 65 de ani, din Bârghiș, revenite din străinătate, sancționate cu câte 1.000 de lei fiecare.
  • 61 de sancțiuni în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;
  • 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind deplasarea.

Polițiștii locali au verificat 242 de persoane și au aplicat 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest