CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 

 Petrecere

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 110 forțe ale poliției și poliției locale.

Concret, au fost verificate 1.247 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 128 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 279 de mijloace de transport, din care 41 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 99 de sancțiuni contravenționale în valoare de 57.000 de lei.

În noaptea de 6/7 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu, au depistat 5 persoane care participau la o petrecere într-un imobil de pe raza orașului Copșa Mică. Cu această ocazie, s-au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 50.000 de lei, evenimentul fiind întrerupt.

Alte sancțiuni aplicate de către polițiștii sibieni în ultimele 24 de ore:

–                           67 de sancțiuni în valoare de 4.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–                           27 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind deplasarea.

Polițiștii locali au verificat 213 persoane și au aplicat 1 sancțiune contravențională cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest