CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

CONTROLPOL

În ultimele 24 de ore, s-au desfășuratample acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 149 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 1.251 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 85 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 374 de mijloace de transport, din care 51 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 155 de sancțiuni contravenționale în valoare de 32.500 de lei, dintre care:

–                           43 de sancțiuni contravenționale în valoare de 25.500 de lei aplicate peroanelor fizice pentru organizarea și participarea la activități în spații pentru care s-au instituit restricții / interdicții;

–                           72 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–                           40 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

 

În cursul zilei de 3 aprilie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat,la rândul lor, activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În contextul instituirii măsurii carantinei în zona UAT Tilişca și orașul Cisnădie, jandarmii și polițiștii sibieni au acționat în filtre amplasate la intrarea în / ieșirea din zonele carantinate, ocazie cu care au fost controlate 2429 de persoane și 1701 auto.

În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate 6 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest