CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

APol copy

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 22,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, în baza colaborării cu jandarmii sibieni, au depistat 27 de persoane care participau la o petrecere în incinta unei pensiuni din afara localității Dumbrăveni. desigur, sfidînd regulile și măsurle de protecție!

Persoanele prezente la eveniment au fost identificate, cu această ocazie organizatorul fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei. 

În acest context, celelalte 26 de persoane prezente au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 13.000 de lei pentru participarea la activități în spații pentru care s-au impus restricții / interdicții. Petrecerea a fost întreruptă.

polițiștii reamintesc pe această cale faptul că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

De asemenea, polițiștii recomandă tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască și să nu se expună la riscuri.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest