CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

POLITIAM

În ultimele 24 de ore, s-au desfășurat ample acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 121 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 1.137 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 51 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 369 de mijloace de transport, din care 75 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 95 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18.750 de lei, dintre care:

–                           3 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 de lei aplicate operatorilor economici (3 magazine alimentare din orașul Cisnădie) pentru nerespectarea programului de funcționare.

–                           72 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.250 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–                           20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4.500 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 5 aprilie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În contextul instituirii măsurii carantinei în  orașul Cisnădie, jandarmii și polițiștii sibieni au acționat în filtre amplasate la intrarea în / ieșirea din zona carantinată, ocazie cu care au fost controlate 1882 persoane și 1439 auto.

În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate trei avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest