Write a comment

10

În ultimele 24 de ore, s-au desfășurat, în județul Sibiu,noi acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 164 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 1.717 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 80 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 872 de mijloace de transport, din care 15 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 89 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.750 de lei, dintre care:

–                           65 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–                           24 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.750 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 13 aprilie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În contextul instituirii măsurii carantinei în  orașul Cisnădie, jandarmii și polițiștii sibieni au acționat în filtre amplasate la intrarea în / ieșirea din zona carantinată, ocazie cu care au fost controlate 1572 de persoane și 1051 auto.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest