CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

controlPOLITIAAA

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate ample acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 125 de polițiști.

Au fost verificate 2.036 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 66 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 1.398 de mijloace de transport, din care 66 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 83 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12.000 de lei, dintre care:

  • 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;
  • 21 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.500 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 19 aprilie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În contextul instituirii măsurii carantinei în  orașul Cisnădie, jandarmii și polițiștii sibieni au acționat în filtre amplasate la intrarea în / ieșirea din zona carantinată, ocazie cu care au fost controlate 1802 persoane și 1395 auto.

În urma desfășurării tuturor activităților de verificare au fost aplicate 8 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

 

Autoritățile fac din nou apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

 

foto: ziare.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest