CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

BBC

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Spania a fost dus în fața judecătorilor după ce și-a ucis mama și apoi a mâncat timp de 2 saptamâni din... cadavrul acesteia, transmite BBC

Alberto Sánchez Gómez a fost arestat în 2019 după ce poliția s-a dus la casa mamei sale în vârstă de 66 de ani în urma unor sesizări din partea prietenilor care erau îngrijorați de absența cam ciudată femeii.

În urma cercetărilor, polițiștii au precizat că au găsit părți ale corpului unui femei împrăștiate în jurul apartamentului - unele păstrate în recipiente de plastic.

Inițial, inculpatul a declarat instanței că nu-și amintește faptele oribile pe care le-a produs. El ar fi suferit de tulburare de personalitate și de dependență de droguri.

 Potrivit surselor locale, la cercetări, până și polițiștii au rămas șocați.

Unele rămășițe umane erau în curs de a fi gătite, iar altele depozitate în containere, au consemnat, la rândul lor, jurnaliștii de la El Mundo.

Presa spaniolă spune că, de fapt, inclupatul era cunoscut de poliție din cauza violenței împotriva mamei sale, María Soledad Gómez, și că agresorul încălcase un ordin de restricție, fapt ce… iată, a dus la o oroare greu de imaginat.

 CUTREMURĂTOR!

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest