CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

PolitieeeMASCAA

În ultimele 24 de ore, în județul Sibiu s-au fost desfășurat ample acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 114 de polițiști.

Au fost verificate 1.153 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 105 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 55 de mijloace de transport, din care 39 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 88 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4.500 de lei, dintre care:

  • O sancțiune contravențională în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei/izolării : Un minor de 16 ani din Hosman a fost depistat de polițiști nerespectând măsura carantinarii, fiind contact direct al unei persoane confirmare pozitiv COVID 19;
  • 76 de sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind portul măștii de protecție și
  • 11 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 24 aprilie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate 7 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest