CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

GALATI

„7 persoane au fost audiate de poliţişti în cazul copilului mort după ce a fost strivit de dalele de beton ale gardului stadionului de la baza sportivă Dunărea. „În cazul de faţă a fost audiat un număr de 7 persoane. Din primele verificări s-a stabilit faptul că pentru organizarea acestui turneu de fotbal exista un protocol încheiat de organizatori şi Fundaţia Sportul gălăţean, însă competiţia nu avea autorizaţie din partea Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi“, a precizat Ciprian Stoica, IPJ Galaţi.

Baza Dunărea aparţine Primăriei Galaţi, care a dat-o spre folosire gratuită către Fundaţia Sportul gălăţean. Antrenorul echipei de fotbal din Bârlad, din care făcea parte victima, susţine că la intrare nu li s-a făcut copiilor nici un fel de test antigen, dar şi că aceştia au ieşit prin spărtura gardului deoarece aşa le-ar fi spus organizatorii. „Copiii erau în pauză, au cerut voie la toaletă şi au întrebat organizatorul, care le-a spus să se ducă după gard. Nici nu ştiu cum au văzut gaura aia pentru că era după o plasă. Eu nici nu am văzut-o. Au mai trecut alţi doi copii prin acea gaură din gard înainte ca acesta să cadă“, spune Ovidiu Mangu, antrenorul echipei din Bârlad.

De ce nu s-a intervenit la timp pentru a se repara un gard evident deteriorat al unui stadion unde frecvent se antrenau copii, rămâne deocamdată o întrebare fără răspuns”, nota î edișia de duminică, Monitorul de Galați (www.monitoruldegalati.ro ).

Așa. Și?!?!? Până acum, firesc era să iasă cu declarații și primarul, și directorul DSP și cei de acolo, de la stadion... Și, logic… să fi picat deja niște capete (demisii/ demiteri…). Dar NU. Ce contează că a murit nevinovat un copil din prigina neglijenței și ignoranței unora?!?!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest