CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 POLLLL

În ultimele 24 de ore, în județul Sibiu, s-au desfășurat noi acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 122 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 805 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 74 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 194 mijloace de transport, din care 12 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale în valoare de 14.000 de lei, dintre care:

–                           5 sancțiuni în valoare de 9.000 de lei aplicate pentru nerespectarea măsurii carantinei. Este vorba despre 4 bărbați în vârstă de 26, 45, 47, respectiv 53 de ani, toți domiciliați în localitatea Apoldu de Sus, sancționați de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului cu amenzi în valoare de 1.000 de lei fiecare, respectiv de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Copșa Mică, sancționat de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Toți cei cinci contravenienți sunt reveniți din străinătate;

–                           56 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–                           6 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 27 aprilie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate două avertismente scrise și o amendă în valoare de 500 lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest