CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

POLITIAPOLITIA copy

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu, au fost desfășurate ample acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 126 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 816 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 158 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 252 de mijloace de transport, din care 28 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.500 de lei, dintre care:

–                           o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei/izolării;

–                           50 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind portul măștii de protecție și

–                           4 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 30 aprilie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

Totodată, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate 2 avertismente scrise și 2 amenzi în valoare de 2500 lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea / libera circulație.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest