CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Politiebar

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 166 de polițiști.

În acest context, au fost verificate 898 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 73 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 294 de mijloace de transport, din care 5 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.500 de lei, dintre care:

  • o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei;
  • 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de 1.250 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind portul măștii de protecție și
  • 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.250 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 1 mai a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării tuturor activităților de verificare au fost aplicate 8 avertismente scrise și 2 amenzi în valoare de 1100 lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest