CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Control carantina

În ultimele 24 de ore, s-au desfășurat în județul Sibiu, noi acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 112 polițiști.

Au fost verificate 769 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 65 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 201 mijloace de transport, din care 48 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale în valoare de 16.500 de lei, dintre care:

–                           1 sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei, aplicată unei femei în vârstă de 32 de ani, carantinată în localitatea Marpod, revenită din străinătate;

–                           55 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–                           20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 5 mai a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților de verificare nu au fost situații care să genereze aplicarea de sancțiuni contravenționale.

 

 

 foto: ziare.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest