CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

POLMASCA copy

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 115 polițiști.

Astfel, au fost verificate 692 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 60 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 200 de mijloace de transport, din care 93 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei, dintre care:

–                           4 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei.  Este vorba despre un bărbat și o femeie din Turnu Roșu, ambii în vârstă de 29 de ani, soț – soție, sancționați cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cisnădie, sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei și o femeie în vârstă de 46 de ani, din Copșa Mică, sancționată cu amendă în valoare de 1.000 de lei. Toți cei 4 contravenienți sunt reveniți din străinătate.

–                           40 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–                           17 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 7 mai a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării tuturor activităților de verificare au fost aplicate două amenzi în valoare de 750 lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest