CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 POLITIAAAAA

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 114 polițiști.

Au fost verificate 703 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 73 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 221 de mijloace de transport, din care 33 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12.500 de lei, dintre care:

–                           2 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei.  Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Turnu Roșu și de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Sibiu, sancționați cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare. Ambii sunt reveniți din străinătate.

–                           65 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

–                           14 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 8 mai a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării tuturor activităților de verificare au fost aplicate 5 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest