CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 

În ultimele 24 de ore, s-au desfășurat acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 171 de polițiști.

POLITIENOAPTE

Au fost verificate 670 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 51 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 213 de mijloace de transport, din care 62 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.000 de lei, dintre care:

  • 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei.  Este vorba despre un bărbat în vârstă de 23 de ani, din localitatea Iacobeni, depistat pe stradă, în localitatea de domiciliu, sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei,  și de un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în comuna Porumbacu de Jos, depistat în trafic pe raza orașului Agnita, sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Ambii sunt reveniți din străinătate.
  • 59 de sancțiuni contravenționale în valoare de 14.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;
  • 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 9 mai a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării tuturor activităților de verificare au fost aplicate o amendă în valoare de 500 lei și 5 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest